BIO ARC Serien

BIO-ARC TECHNOLOGY R & D - Hele brugerens krop bevæger sig og følger en "muskel bue bane". i alle ARC seriens maskiner. Altsammen for at optimere muskelfølelsen og kontakten med denne.

Du skal "bare" udføre øvelsen korrekt, som du ville gøre i en "alm." maskine, resten klarer maskinen for dig. Nemt og sikkert! Du vil med denne opbygning/teknik gøre det muligt i enhver tænkelig øvelse, at give dine muskler maksimal muskelkontraktion i hele dens bevægebane! Hver enkelt maskine har sin helt egen "muskel bue bane". Når du udføre en given øvelse bevæger hele kroppen sig med sammen med sædet. Du vil føle at musklen bliver udmattet på en helt ny måde. 

Det tog tre år at udvikle Bio-ARC serien, startende med et koncept. Herefter fulgte massevis af timers ingeniør arbejde, diverse test. For til sidst at forfine serien til perfektion. Al dette arbejde blev udført af en uafhængig specialist enhed. For til sidst at blive produceret på TuffStuff's egen fabrik i USA. 

Hvordan udførte man testen?

EMG testen blev udført af en uafhængig specialist enhed.

Der deltog i alt fire forsøgspersoner (3 mænd og 1 kvinde) blev valgt til disse test. Højden på disse var fra 153 til 185 cm.

Valg af emne var begrænset til personer med tilstrækkeligt lavt fedtvæv. Dette for at sikre de mest præcise EMG målinger.
Det var vigtigt at få målt og registreret på både de primære og sekundære musklers aktiviteter; både hvad angik over- og underekstrimiteter; Det var også vigtigt at se på, hvordan musklernes antagonister artede sig i denne test.

Alle indsamlede målinger, test, data'er, analyser mm. blev overgivet af den uafhængige forskergruppe på Bio-Arc serien og videregivet til TuffStuff's egne ingeniører. De kunne nu lave de nødvendige designændringer, som til sidst ville give den optimale muskelkontakt i den primære bevægelse. 

Altsammen noget der er helt unikt for hver enkelt maskine.


Testjpg

INNOVATIV:

Bio-Arc Technology er designet til at opretholde brugerens optimale kropsposition igennem hele bevægelsesområdet (ROM). 

INTUITIV:

Bio-Arc Technology placerer alle brugerene sikkert i maskinen. Dette uanset størrelse og fysisk formåen. Man føler sig straks i den mest optimale position. Man er nu klar til at udføre enhver øvelse med mindst mulig tilpasning og justering. 

Designjpg

OPNÅ OPTIMAL MUSKELKONTAKT UANSET NIVEAU.:

Selv for nybegyndere gør Bio-Arc Technology det til en leg at træne og benytte maskinen. Man skal bare sætte sig i sædet og udføre den "helt almindelige og normale" bevægelse. Resten klare maskinen for én. For nybegyndere er det ofte svært at få den optimale muskelkontakt, når man selvsagt er uøvet, men ikke mere, i denne serie. Alle får ligemeget ud af sine anstrengelser uanset niveau. 

VIGTIGE FAKTA AT VIDE:  

Hver enkelt maskine har sin helt egen "muskel bue bane". Når du udfører en given øvelse bevæger hele kroppen sig med sammen med sædet, du sidder på. Dette gør, at der opnås optimal muskel kontakt hver gang - og med dette maksimal muskeløgning uden risiko for utilsigtet skader. 

Bio-Arc Tec Sheet.pdf