Om Tuff Stuff

TuffStuff produktliner har været udfordret af den mest utilgivelige konkurrent, et sådan firma kan stå overfor ... Tiden.

Tiden - i en industri, hvor de fleste udstyrsleverandører har været i drift i mindre end ti år og aldrig har ejet et produktionsanlæg, har TuffStuff's langsigtede succes bevist, at deres dedikation til præcision, kvalitet og service har været det helt rigtige sats. Og det høster de nu virkelig frugterne af.

Deres komplette produktserier af udstyr indeholder mere end fire årtiers detaljeret forskning. De har brugt ligeså mange år på videnskab og erfaring. Altsammen for at give deres kunder tillid til produkterne, som de fortjener.

Når du køber et TuffStuff produkt, kan du være sikker på, at du får den nyeste teknologi , det mest holdbare og mest pålidelige fitnessudstyr, som du kan købe på markedet.

TuffStuff's fortsatte succes som leverandør til de professionelle samt privat kunder kan tilskrives et team af dedikerede medarbejdere. De elsker at fokusere på at gøre designet endnu bedre samt at leve op til det enorme krav den enkelte forbruger efterspørger. TuffStuff ønsker samtidig med dette at levere en enestående kundeservice og support.

Som en samlet enhed er Gym Consult og TuffStuff forpligtet til at forbedre vores kunders fitnessliv. Vi skal, helst hvergang, levere kvalitets fitnessprodukter og løsninger, der tjener kundens tillid og samtidig sigter vi imod et livs langt forhold til alle vores kunder. Vi byder dig velkommen til vores familie af tilfredse kunder og ser frem til at betjene alle dine fitnessbehov nu og i fremtiden.